tisdag, augusti 29, 2017

VECKA 35, DAG 7 wienerschnitzel, törst & anarki :









TISDAGENS: / wienerschnitzel - "wienermatbrödet - klyftpotatis" / Favoriten här! Tid med lugn och ro ägnades åt denna och tidpunkter... Blev jättegod med inkluderade "vilor".









Att jag har anarki i huvudet är inget nytt även om jag också kan ha huvudet på skaft! Jag är inne i en period då både snurrighet/glömska inte har en gräns...

Jag tar bara det viktigaste... MATBUDEN. Det började med att någon på MATHEM.SE erbjöd på nästa leverans en bonus och o någon mer i svalen skall beställa. Jag sade bara hårt att då får det allt KOSTA!

Sååå under helgen satt jag med veckans mat... Jag behövde denna gång inte så mycket, men samtidigt var jag inte i ett sådant skick att orka handla... plus all tid jag behöver också till annat.

Jag beställde både från MATHEM.SE & HEMKÖP:SE... Det snurrade rejält till i skallen att jag måste utnyttja tillgodot som jag fick så kanske gjorde jag inte en smart handling.

DESSA PENDLAR JAG MELLAN alla dessa har sina olika fördelar... MATHEM.se/MAT.Se/COOP.com/HEMKÖP.SE

Det var menat att jag skulle ha en liten minileverans inkl tillgodot under MÅNDAGEN.

Jag kollade varken mejl/mobil/ Jag var fullt sysselsatt med tvätt, mat och lite av varje.
Plötsligt ringde telefon och jag vaknade till - missat leverans. Budet hade avbokat, men om jag ville ha detta senare eller nästa dag skulle jag gå och kika på meddelandet. Jag ringde kundtjänst. Det blev lite snurrigt med kundtjänst/bud & med mig. Det slutade med att det hela blev avbokat.
Kundtjänst ringde upp mig igen efter bara några minuter  och diskuterade med mig om tider... och sade då: - Hm... jag förstååår...
Då detta var avklarat blev jag tvingad till att lägga på varor på hemköp.se. Detta blev både jobbigt & snurrigt.

Idag när  det ringde på dörren blev chockad. Det var hemköp. Jag undrade hur matbudet kunde komma in för vi har porttelefon. mer behövdes det inte diskuteras... Matbudet hade bråttom och pekade på alla varor att detta skall jag väl ha??? Åhhh, jaaa, sååå klart... MEN ALLT BLEV KIRRAT!



ÄVEN OM THE GOATLORD SPELADE MUSIK  sååå reagerade heller ej hundarna på portelefon...
Vi är med andra ord lika trötta...

SKÖNT! nu kan jag kopppla med en film... en ingmar bergman film... TÖRST-1949. Hamnar senare på twitter...


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥