söndag, mars 06, 2016

Det skulle kunna vara KÜKEN idag, men det blev toppen :









Jag kände för att sminka mig... Närbild från tillfället.










Så har vi spenderat några timmar i H-Backa... Det snöade...

Det var två bilder som jag slängde; ene på Asterix och den andra på Titti... Just dessa bilder var när de rörde sig medans det snöade. Man såg tydligt hur snön föll mig... Att jag slängde dessa var efter samtal med THE GOATLORD att Asterix såg ut som han haltade och Titti såg smått skum ut.

(Infekterade hjärnor kan ju få dessa till att se ut som något annat. När man knappt ser någon eller ens känner någon... är ändock det lättaste nätet eller rättare sagt min blogg att peka på...

# För det första är min blogg ingen bikt! Ofta håller jag mig på ytan och när jag tar foton är det bara vissa tidpunkter & sessioner, även om det jag skriver. Djupa händelser sniffar jag bara på ytan... håller även undan en hel del... allt kommer inte fram korrekt, bara en fingervink. Oftast för att jag har annat att ta itu med för jag hade kunnat vara ännu mera djärvare och korrektare. Det verkar som det jag säger kan säga emot mig... här på det lilla Paradis Ghettot, alltså. Kanske är nästa steg att skaffa mig en advokat eller bara flytta från Sverige? För om jag skulle flytta ser jag ingen mening med att flytta här inom detta land. Det skulle bli Slovenien och var i Slovenien? ... inte nära gränserna... inte heller vid något vinter/sommarparadis...*trist... Det finns flera ställen jag skulle kunna tänka mig, därför  att Slovenien är ett enda land och inte sönderskuret / en människa är en människa...

Jag har alltid alternativ om man säger så; om jag skulle känna att det blir oumbärligt eller outhärdligt - om man inte trillar av pin innan förståss eller att det skulle visa sig att det funkar bra här ändå. Det får tiden utvisa.

Just nu känner jag mig nöjd med tillvaron... .... om virusar håller sig undan från mig / om  jag får ha min ordination/rehab ifred och min make få ha sitt också ifred.
Annars har det bara gått framåt. Det vill jag inte att någon skall förstöra och jag drar ned gaspedalen hårt om någon kommer emellan.  Fast nog vill jag inte att sådant här skall få ta över bloggen för det finns så mycket annat som är värdefullare...
Jag rundar av... hoppas budskapet gått fram eller kanske inte... vad vet jag...)









SÖNDAGENS MIDDAG UTI HISINGS-BACKA.











Naglarna blev guldfärgade idag. det var ett tag sedan kändes att det var dags.






Det blev lite tysk TV... ofta har tyskt TV intressanta djurprogram eller bilar... även mycket musikunderhållning, men för oss blir det djur / bilar.
Küken med stora bokstäver...Det är väl så en Söndag brukar vara, men dennna var bättre än så... utvilad och harmonisk även för THE GOATLORD.





Lite värme från eldstaden, men det var dags att åka hem... STRAX ÄR DET HOBBYRUMMET SOM GÄLLER...












♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥