lördag, maj 09, 2015

Singoalla tunika & ljusa jeans/vädret är skiftande:














Jag bloggar medans maten svalnar något och jyckarna verkar väldigt längtansfulla, speciellt Asterix gillar när något är i ugnen, då kan det bli något gott i skålen, men givet kan det bli lite för ofta eller för mycket i skålen av det goda.
Idag blir det lite granna utav kotlettköttet som jag sparsamt kryddade i olivolja med salt, malen svartpeppar och mild paprikapulver. Såsen till detta kommer de inte få i maten, däremot riset med soppspaghettin i. Såsen är för smakfull och flottig denna gång.



Strax efter bloggen är det duka fram maten på bordet, ibland gör The Goatlord detta...



Nybadad, men tror nog det får bli uppsatt hår ändå... kanske...

DAX ATT RUNDA AV... bloggat för denna gång:



























Jyckarna åt samtidigt med oss utplacerade på bestämda platser. Titti & Nellie i köket & Asterix uti hallen...

Jyckarna fick dela på en enda čevapčiči, men jag hade heller inte i någon vitlök, man kan skippa detta, faktiskt. Pulvret är från välling.





FREDAGENS: Tjockpannkaka med ost & čevapčiči /kokta grönsaker och rotsaker med pressgurka-tomat-cosmopolitan/buljongen från de kokta grönsakerna/Radenska Slatina/

TORSDAGENS: tjockpannkaka med ost på - överstkycklingtärningar i en vitvinsröra.
















Inga bilder från promenaden då jyckarna lekte av sig med en annan jycke... Jyckar som möter våra eller leker hamnar inte i bloggen hur som helst, någon gång händer det kanske att det kan dyka upp någon bild, men i vilda lekar är det inte läge.Allt hamnar inte i bloggen.
Titti som bara vill ha någon minuts stund lek fick efteråt  ytterligare en promenad där Titti fick gå lös då hon är duktig på alla sätt och vis på detta.






Mina nya ljusare jeans - ytterligare en storlek mindre än de jag haft nyss satt klart bättre på. Fast klart att det är bättre att storlekarna är rymligare, speciellt då jag har jyckar att cirkulera med... eller ibland vice versa...








Nyduschad och skön tänker jag nu bege mig in till hobbyrummet.









Den nya omtalade dokumentären, som jag var en anings skeptisk till var faktiskt grymt bra.






















Denna var en väldigt spännande  "Hitchcock-film"... tillhör de bättre. För de som har svårt för äldre filmer, så höll den bra.
















♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥