onsdag, oktober 31, 2012

Besök vid gravplats:

Det blev SlottsSkogen och det funkade smidigt... någon bild på början och slutet av promenixen:








På väg... mot KvibergsKyrkogård... och kommer på att ändra tiden på kameran då vi fick göra samma sak med klockan i bilen:






















Ett litet besök inför "alla helgonnahelg"... tänt lyktor hos både Johanssons och von brömsens... bland de första i år... Vi brukar göra detta på Fredagen, men då blir det en middag hos hos och imorgon städdag:








Här är bla  klädseln inför nyårshelgen och jag är redan nu klar med detta...

Silverbrallor/jeans /skir svart tunnt genomskinlig blus-kavaj överdrag/linne under/mina ballerinaskor/cerisefärgade örhängen från åttiotalet/
(inga halsband eller armband nyårshelgen)


Nu skall här duschas... lite brådis...

 

Onsdagens Måltid:

"srce" KORV STROGANOFF "srce"





















Pannband med gulddetalj :

Idag var det matdirekt , som kom på dörren, några varor som jag beställt igår hade utgått tillfälligt ur sortimentet och då har jag en reserv. Ibland händer  att jag också beställer härifrån och då är det när jag behöver någon vara som mathem saknar. Denna gång var det en reservbeställning.
De är också bra. Vad jag menar att det är käckt att ha 2st.

I brevlådan kom det med detta pannband från PeyereShop  .  Detta skall jag ha tillsammans med de 2 st turkostblåa miniblommor för håret till nyårshelgen.
Jag testar pannbandet och det sitter som gjutet. Perfekt dessutom. Nu ligger pannbandet bland mina nyårsattiraljer.
The Goatlord kommer att ha något i guld, men bara en mindre detalj. The Goatlord skrattade när jag plockade ned denna bland nyårsattiraljer. Det var jag som nämligen föreslog denna åt The Goatlord vid en beställning, men att denna skulle vara sååå glänsande guldig kunde man inte veta...






Bökigt & lite stressmage... :

När vi åker ut var det lite utav meningen SlottsSkogen, men jag föreslog mot NääsSlott och ta Lerum Kvantum för något kransköp.

Vi blev fast i bilkö tillräckligt för att sucka... Jag tog några bilder nedan på olyckan. En lättare modell lastbil med släp, som från motsatta hållet sladdat in i räcket. Ett litet stopp hade man satt i motsatta riktingen också, men där var det ingen bilkö.



Därefter bar det av mot Lerum ICA Kvantum, men där fanns få kransar antingen för dyrt eller bara trist. De hade ställt undan det mesta utav krans, ljung etc... Det visade sig att de har öppet till kl 20.00 för denna sortens ärende. Det jag fick med mig var 2 st ljus. Det får bli en annan dag för krans eller ljung.
Hundgraven tänker vi skippa i år.
Tänkte lägga en ljung eller något på "Johanssonsgrav" i år... och en krans/ljung  på "von brömsen".
Det är allt.

Sedan kom nästa privata problem The Goatlords bilnyckel hade hamnat i min väska och det blev en hel del "tjabbel"... till slut satt jag med 2 st bilnycklar och deta rede ut sig till sist.

... och  en promenix rensade både hjärna och stressnerver...





























Äntligen känner jag lugn och ro... tar mig en kopp kaffe och bloggar av mig lite.
Någon godis påse denna gång varsin: LördagsPåse eller varsin Licorice... något som lugnar nerverna och nu efter bloggen en vila i reclinern... Lite senare skall jag innan går och lägger mig läsa lite bloggar.





♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥