måndag, oktober 31, 2011

Vecka 44:



MÅNDAGENS MÅLTID: fiskbullar i dillsås med ris och varsin morot att knapra på (jag gillar morötter:)



















Ett litet besök om; med tanke på att det är 1:a November ... lite andlighet:) eller med andra ord när folk en efter en börjar... sååå har någon varit där och vi skippade ljuslykta för det är andra sååå bra på att fylla ändå;)



Promenaden med hundarna kändes skööön ute. Enligt mätaren + 18 grader idag vilket får en att undra om det stämmer:) Men det är +11 nu sååå det stämde nog... Därför som jag var lite svettig:)






Maten som skall in i kylen och "färska kambenen" in i frysen... för att ha som måltid till helgen  Tors-Sönd får se vilken dag det landar på...





Innan bloggen blev det den sista biten av äppelkakan och kaffe för att peppa upp mig... och jag tänker kanske inte tvätta håret.
Med tanke på nickelallergi och sååå... och i förebyggande syfte när jag har detta...  just nu har jag väl ingenting... så därför i förebyggande syfte...  att duscha mig alltså :)
Tur att jag har väldigt fet hy, för annars hade det blivit problem med uttorkad hy i samband med detta:)







Sååå... nu hoppar jag in i badrummet och så en film och vilken? Detta hör till nattbloggen,
Svejsan,
//Harriet




IdéTorka:


Här har det vaknats sent... trots vila under kvällens lopp igår... plus en vanlig sömn på detta.

Kläderna åker på i all hast för att snabbt  sätta på riset. Ingen här  vill käka ute... inte denna vecka då.
När jag förstrött slår mig ned framför PC:n får jag en fras av Gert:- Det blir MEGADETH... för du ville juh lyssna på dom...


HV & The GoatLord: Det är idétorka i branchen... bara ett och annat band som håller... it's under statement...


För att nu lämna ämnet helt...  snacka om vilket nyvaknande av få vakna till TH1RT3EN innan man hunnit ens börja blogga, mer än att sätta på riset och klä på sig...

Sådärja... nu får det vara och nu till livet utanför bloggen:)

Svejsan,

//HV


Till att börja med... rätt datum och klockslag på bild och detta kommer att funka som en signering här, vilket gör det hela avsevärt lättare för mig... och vilket snyggt datum sedan, som gör det värt för mig att behålla denna funktion... * så är det tänkt att va' här * //Harriet


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
MUSIK: *TH1RT3EN*







NattBloggen:



Sedan man har kommit in från en promenad har här bara vilats... och maten står en upp i halsen, eftersom man ätit den nu några gånger... sååå det lär väl dröjas.








De andra jyckarna är utslagna lite varstans... meeen inte denna lilla... hmmm* .

Jag har använt timer på kameran, därför att Gert kände inte för detta och han slipper detta när han inte känner för detta, alltid något.

Tillägg:

Jag har ställt in rätt datum på kameran oxå... lite snurrigt där... inte medvetet för att göra det hela roligare för jag är både snurrig och enligt Gert kanske helt väck i huvudet med "glad ironi"  här då:)


Förresten jag har plockat bort alla länkar och så i menyraden... medvetet:)

God Natt,

//Harriet






♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥