onsdag, september 01, 2010

Bilproblem:



















Vi kom till Ford Bilia för att lämna in bilen då, men det lät lite tveksamt i stil med "har vi inte hört något - då kan vi inte heller göra något".
Men bilen började lite försöktigt låta, men bara lite och detta räckte för att få fart på Ford Bilia.
Vi får se när bilen blir klar då... kanske innan helgen... men bara felet blir lagat... då först är vi helt nöjda.



Första dagen i September börjar direkt som en solig och väldigt varm dag... och vi fick skjuts till en livsmedelsaffär för att handla och därefter min medicin på apoteket och  bara detta tog en halvtimma...

Till sist beställde vi kebab på Stabbetorget och åt denna hemma för att ta en efterstänkare innehållandes kaffe... och till sist gick jag en 50 minuters promenad med hundarna och nu kan jag först koppla av. Skööönt!!!




Kåken & bilbomber:


*

Kåken:
Våra röstsedlar kom i Måndags och vi tänkte förtidsrösta  inne på  bibban  i "Kåken Härlanda " ( fd Härlanda fängelse).



*
Bilbomber:
Strax skall vi åka till Ford Bilia och lämna in våran bil för ett fel som skall gå på garanti och felet på våran bil???

Högtalarna har ett eget liv! De väsnas när bilen står still och är låst. En viss period är den tyst och ibland kan  den sätta igång någon timma eller sååå.

För ca 2-3 veckor sedan när jag inte kunde sova... gick jag och satte mig vid PC  runt kl 03.30. Utanför hördes höga röster, men de slutade aldrig... på en vardag vid denna tidpunkt är juh väldigt ovanligt i vårat område. Därför gick jag ut på balkongen för att kolla upp det hela. Vad snopen jag blev när jag fick se polisen med ficklampa gå runt just våran bil.

Efter en stund fick jag se en ung tjej lite oroligt prata med polisen och bredvid sig hade hon en vagn... Det var G-P budet. Och precis just då när jag såg detta kom Gert  och muttrade att han inte heller kunde sova och undrade vad jag sysslade med.

Det visade sig att G-P budet ringt polisen, eftersom hon hört det höga bullret från våran bil och uppriktigt kan man tro att det är bilbomber, som när som helst skall explodera...

Under sommaren har vi varit och diskuterat problemet med Ford Bilia, där det bestämdes att vi skulle höras av i slutet av Augusti då de är fullt bemannade.  Igår ringde jag för att boka tid, men de tyckte att det var bara att droppa in, så tar de bilen över ngn natt eller sååå...

Vi får väl se hur detta slutar då...







♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥